Acasa Despre noi Blog Contact

Tel: +40 0729 050 935
Email: office@vestiare-rafturi.ro
Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanishTurkishUkrainian

Descriere colectie Office Clasic

În cazul în care orice director, administrator, contabil sau poate angajatii sau colegii lui se gandesc sa calculeze cât de mult timp petrec în scaunul de la birou lor, ar fi surprinsi.
La un minim de 40 de ore pe săptămână, un calcul aproximativ ar fi de 1900 ore pe parcursul unui an. Multiplicand astfel prin numărul mediu de ani in care o persoană lucrează, este ușor să vedem că o mare parte din viața unui om este petrecuta într-un scaun de birou.
În ciuda acestui calcul, mai mulți bani sunt de multe ori cheltuiti la achizitionarea unui birou decât sunt cheltuiti pe scaun.
Același lucru poate fi spus si pentru alegerile pe care le facem pentru biroul de acasă. Unii oameni petrec mai mult timp in fata unui computer decât petrec dormind.
Asadar are sens sa aveam un scaun de birou cat mai confortabil si ortopedic atat acasa cat si la birou.
Au fost efectuate multe studii ergonomice și s-a demonstrat că un scaun de birou ortopedic duce la creșterea productivitatii și maximizează eficiența persoanei care sta în el.
Un scaun de birou neadecvat pe de altă parte, poate cauza probleme lombare, probleme cu piciorele, sindromul de tunel carpian, toate cauzand absente de la munca , absente care influenteaza in mod direct spirala productivitatii.
Deci, în loc sa pierzi bani din cauza absențelor angajaților, este important sa cheltui bani pe scaune bune de birou, care sa promoveze sanatatea angajatilor si sa preintampine eventualele absentele datorate ingrijirii rănilor .

Descarca: Catalog Colectie Office Clasic

Utile: Cum alegi un scaun de birou
Intreaba un specialist
Cerere oferta
Galerie Foto Scaune Office Clasic