Acasa Despre noi Blog Contact

Tel: +40 0729 050 935
Email: office@vestiare-rafturi.ro
Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanishTurkishUkrainian

Acest sistem de rafturi este extrem de flexibil si adaptabil, fiind potrivit atat pentru conditii severe aparute din motive legate de managementul logistic sau conditiile de depozitare, cat si pentru in mediile in care designul este important (mediu office).

Combinatia ce permite o capacitate mare de incarcare raportata la o greutate redusa este ceea face din acest sistem unul unic. Marea flexibilitate a alegerilor in functie de adancime, latime si inaltime inseamna ca se pot obtine solutii foarte eficiente de utilizare a spatiului disponibil, complet customizabile pentru afacerea dumneavoastra.

Sistemul de rafturi este foarte flexibil si usor de asamblat, ceea ce inseamna ca poate fi modificat si reconstruit in functie de necesitati. Toate modulele se asambleaza fara suruburi sau nituri. Va putem ajuta in ceea ce priveste planificarea, optimizarea logistica si asamblarea.

Sistemul de rafturi poate fi combinat si cu alte tipuri de rafturi: pentru depozitarea de produse (cutii, arhive, paleti) si pentru depozitarea de anvelope.

Sistemul include totul, de la depozitarea jantelor pana la depozitarea rotilor complete. Acest sistem este dedicat vanzatorilor de anvelope, depozitelor mari, centrelor de distributie, industriei auto, atelierelor s.a.m.d.

AVANTAJE:

  • Fiecare sectiune este compusa din cadre, capace superioare pentru montanti, placi de baza, cleme de securitate ale grinzilor precum si un ghid de instalare usor de inteles;
  • Greutate / cadru: intre 1500 si 3600 kg;
  • Greutate / nivel: intre 145 si 150 kg;
  • Inaltime: intre 1972 si 5008 mm;
  • Lungime: intre 600 si 1800 mm;
  • Adancime: intre 320 si 800 mm.

Intreaba un specialist
Cerere oferta
Galerie Foto Rafturi Anvelope