Acasa Despre noi Blog Contact

Tel: +40 0729 050 935
Email: office@vestiare-rafturi.ro
Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanishTurkishUkrainian

Criteriile avute in vedere la alegerea unul scaun de birou sunt urmatoarele:

Materialul din care este fabricat trebuie să fie respirabil pentru a preveni ca scaunul sa se incinga si sa devina inconfortabil dupa cateva ore de stat in el. În plus, ar trebui să fie bine ales pentru a suporta greutatea persoanei care sta in el, fara a exista probleme de incomoditate datorate unei perne prea subtiri de protectie a structurii metalice a scaunului.

Suportul lombar: Un scaun bun de birou trebuie sa aiba suport pentru partea inferioara a spatelui. Unele dintre cele mai bune vor avea chiar un suport lombar reglabil, care permite utilizatorului sa potriveasca scaunul in partea cea mai de jos a spatelui.

Acest lucru este important in prevenirea afectiunilor lombare, care se pot agrava  in timp și pot deveni afectiuni sciatice, o problema care afecteaza modul in care oamenii traiesc si lucreaza si  care poate conduce in final la infirmitate.

Ajustabilitatea: Aproape toate scaune de birou permit ajustarea pe înălțime și ajustarea brațelor.Cu toate acestea, acestea nu sunt cele mai importante ajustările dupa care sa ne uitam cand facem cumpărături pentru un scaun de birou. Cele mai bune scaune de birou trebuie să aibă cel puțin cinci reglaje, unele ajungand sa aiba până la 14 ajustări diferite.

Caracteristicile importante care ar trebui să fie reglabile includ suport lombar, latimea și înălțimea brațului, latimea și înălțimea spatarului, unghiul scaunului si spatarului, și de controlul de tensiune. Majoritatea reglajelor au control in trepte, in în timp ce doar câteva sunt controlate cu ajutorul unei maner manual.

Baza cu rotile: Aproape toate scaune de birou au baza cu rotile, cu toate acestea, în cazul în care in birou este mocheta pe jos, poate fi necesar sa cautam un scaun cu rotile făcute special pentru mocheta. Sistemul de roti este important in prevenirea tensiunilor care, pot aparea incercand sa ajungem dintr-o parte in cealalata a biroului pentru a recupera diferite obiecte care nu ne sunt la indemana.

Baza pivotantă: Toate scaune de birou ar trebui să se rotească în mod liber pentru a permite un acces facil la diferite părți ale biroului. Dacă scaunul nu se roteste în mod liber, rezultatul poate fi un brat obosit datorat repetatelor intinderi dupa diferite obiecte de pe birou.

scaun

Ne gasiti si pe
Facebook