Acasa Despre noi Blog Contact

Tel: +40 0729 050 935
Email: office@vestiare-rafturi.ro
Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanishTurkishUkrainian

Sistemul de rafturi de tip platforma reprezinta constructii metalice multietajate sustinute de stalpi metalici, fiind cele mai potrivite in ceea ce priveste utilizarea inaltimii maxime de depozitare. Sistemul foloseste cu eficienta maxima posibilitatea realizarii de spatii de depozitare cu mai multe etaje.

Se pot combina orice tipuri de sisteme de depozitare: paleti, rafturi sau cantilever.

Rafturile tip platforma se folosesc indiferent de marimea depozitului. Acestea permit stocarea simultana a produselor, pe mai multe niveluri, oferind un flux rational de depozitare precum si acces rapid la orice unitate de depozitare. Deasemenea, se pot amplasa diverse tipuri de marfuri in acelasi spatiu de depozitare, salvandu-se in acest fel foarte mult spatiu.

Lucratorii urca la etajele superioare ale sistemului tip platforma cu ajutorul scarilor prevazute cu balustrade sau alternativ se pot prevedea lifturi.

Exploatarea se realizeaza atat manual cat si prin folosirea unor utilaje specifice.

Siguranta si usurinta in operare reprezinta baza acestui sistem. Pretul pentru fiecare platforma este calculat individual, deoarece se iau in calcul conditiile de la fata locului.

AVANTAJE

  • Varietatea solutiilor de proiectare posibile, ce permite utilizarea optima a capacitatii de stocare a oricarui spatiu de depozitare;
  • Permite multiplicarea spatiului de stocare, in functie de numarul posibil de niveluri;
  • Se poate depozita o mare varietate de produse ce utilizeaza diferite moduri de ambalare;
  • Organizare rationala a fluxurilor de depozitare;
  • Capacitate de a se lucra simultan pe mai multe niveluri de depozitare.

Intreaba un specialist
Cerere oferta

Galerie foto Rafturi tip platforma