Acasa Despre noi Blog Contact

Tel: +40 0729 050 935
Email: office@vestiare-rafturi.ro
Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanishTurkishUkrainian

Sistemul gravitational de depozitare manuala este ideal pentru reducerea timpilor de pregatire ale produselor, ceea ce garanteaza o rotatie optima a produselor (sistemul FIFO: primul intrat – primul iesit).

Politele destinate sistemului de picking gravitational sunt amplasate pe platforme usor inclinate prevazute cu paturi de role, solutie ce garanteaza optimizarea intrarii  si a iesirii produsului depozitat pe polita. Produsele introduse in partea superioara a politei inclinate aluneca cu ajutorul gravitatiei catre iesirea existenta la capatul inferior. Produsele gliseaza eficient pe paturi de role, ceea ce garanteaza circulatia optima a acestora (nu pot deveni puncte de blocaj si nu se pot rasturna), previn problemele legate de reaprovizionarea stocurilor si cresc viteza de pregatire a comenzilor.

Rafturile de picking gravitational sunt proiectate pentru zone ale depozitelor in care se manipuleaza volume mari de produse. Sistemul gravitational creste numarul de linii de productie si elimina nevoia de personal pentru drumurile in plus ce nu mai sunt necesare pentru acest tip de operatiuni.

AVANTAJE:

  • Sistemul tip FIFO (primul venit – primul iesit);
  • Peducerea timpului necesar pentru pregatirea comenzilor;
  • Marirea capacitatii de productie;
  • In functie de necesitati sistemul poate fi realizat cu adancimi mici, medii, mari, precum si combinat cu alte sisteme (conveyoare, paleti, gangway samd).

Descarca: Detalii constructive sistem picking gravitational

Nota: Pentru alte tipuri de sisteme picking gravitational oferim detalii la cerere.
Intreaba un specialist
Cerere oferta
Galerie foto Rafturi picking gravitational