Acasa Despre noi Blog Contact

Tel: +40 0729 050 935
Email: office@vestiare-rafturi.ro
Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanishTurkishUkrainian

RAPID, USOR … PRACTIC! Rafturile “PRACTIC” reprezinta un sistem de rafturi modulare ce permit incarcari de nivel usor sau mediu, cu fixare de tip „slot-in”, fara suruburi si usor de asamblat, dezasamblat, mutat si repozitionat perfect, conform nevoilor dumneavoastra.

SISTEMUL „PRACTIC”, O AFACERE PRIVATA SAU INDUSTRIALA? Sistemul de rafturi  medii sau usoare „PRACTIC”, tip modular, este potrivit pentru orice solutie de stocare, atat pentru uz privat cat si industrial: de la o pivnita mica sau subsol, pana la biblioteci, ateliere, depozite ridicate in marile complexe industriale.

COMPONENTE FOARTE PRACTICE! Versatilitatea produsului este garantata de posibilitatea de a personaliza stelajele cu ajutorul numeroaselor accesoriilor disponibile, cum ar fi partitionarile verticale si separatoarele, cutiile, panourile laterale, barele de agatat haine, usile batante sau glisante, utile pentru o organizare cat mai buna a produselor si a spatiului necesar.

SISTEMUL „PRACTIC”: TREI NIVELURI SUB ACELASI ACOPERIS. Cu sistemul de rafturi „PRACTIC” este posibila realizarea unei structuri de pana la 3 niveluri, prevazute cu pasarele si scari personalizate. Acesta partitionare multietajata, cu acces la fiecare nivel in parte, va permite maximizarea pe verticala a spatiului disponibil.

AVANTAJE:

  • Unitati multiple ce se adapteaza celor mai exigente cerinte;
  • Posibilitatea instalarii a unuia sau mai multor pasaje de trecere de tip „gangway” (mezanin), pentru a putea avea acces la nivelurile superioare;
  • Solutie ideala pentru birouri, magazine si spatii in care este obligatorie realizarea unor solutii de design cat mai atractive;
  • Posibilitatea transformarii rafturilor fixe in rafturi mobile, necesare arhivelor si depozitelor.

Descarca: Detalii rafturi depozitare arhiva
Intreaba un specialist
Cerere oferta
Galerie Foto Rafturi Arhiva Fixe